fredag 25. mai 2012

Små strikk

Det er ikke mye eg orker å strikke på i denne varmen. Men noe må eg ha og gjøre på når eg sitter ute på terrasen.
Så litt småstrikk passer seg når gradestokken ligger på 30 varmegrader i "håla" vår. Me ligger så fint til med fjell og skog rundt oss, det er bare østavinden som treffer oss. Det blir veldig veldig varmt her om sommeren - LOVE IT - Sola ståler inn soveroms vinduene på morgenkvisten, og me har sol hele dagen helt frem til 19.30 cirka. Da er det noen trær på toppen av fjellet her som stjeler den siste timen i fra oss. Men det er snakk om at dei skal sages ned av han som eiger dem der oppe, men det har han snakket om i noen år allerede. Krysser for at dei snart er borte. :D
For det er bare heilt fantastisk med sol - elsker sol - ute fra formiddag til kveld. Skikkelig brune er me blitt og, solkrem har me tømt en flaske av denne uken og måtte kjøpt ny. :D ELSKER DET.

Holder på og glemme meg ut her, men altså. Pannebånd til Hanne med stor sløyfe på var det eg skulle blogge.


Enkel og kjekt terrase strikking.


Garn : ukjent, ein slant som låg å slang. :D
Mengde : 14g
Mønster : Oversized Bow Headband


Ha ein fantastisk helg alle sammen. Nyt det fine været me har - det gjør eg :D
Marianne

2 kommentarer:

  1. Hei. for eit hærlig innlegg. Det oser av sol og velvære. Slikt er kjekt å lese. vi har ikkje sol i dag. Men eg sitter på terassen alikevel og akkurat no er pc'en i fanget. Deilig det og. sola er her nok snart. Det var berre eit tynt skydekke som no er ifred med å letne.
    Nydelig pannebånd. Ikkje dumt strikk det.
    Kosa deg masse i Pinsa, både du og den "lille" gjengen din klem

    SvarSlett
  2. Så fint pannebånd :) Eg har heller ikke fått gjort noe i denne varmen.Har prøvd meg litt på heklingen, men det har bare blitt små ting som har blitt laget, for å prøve meg på noe større har vært umulig :)

    SvarSlett