søndag 27. januar 2013

Peeling pads

Dei her begynte eg forsiktig på i romjula og var ferdig med 11stk til 2 januar, men eg har ikke turt å blogge dei for hu som skulle få dei i bursdagsgave er innom bloggen min av og til. Så det fikk vente til etter gaven var levert.

Har sett mange fine forskjellige peeling pads og vaskekluter, denne gang ble det disse her.


Eg fikk brukt opp 2 havle nøster med bomull garn til dei her. Derfor ble det 11stk, hadde nok til kun dei 11. Eg har satt venninna mi til å prøve om det er like bra og brule slike som dette som det er å bruke bomull fra butikken. Så kanskje det flere peeling pads etterhvert.

Garn: Gjestel bomull sport
Oppskrift Ravelry Leafy Washcloth
Garnmengde : 50g

4 kommentarer:

 1. Dei var vakkre. Nesten for fine til slikt bruk. Lurer på om eg skal strikke små kluter, babykluter. Kan vel bruke vanlig teknikker på dem bare mye mindre enn kjøkkenkluter tenkte eg. Eller har du noen tips til sånne kluter?

  SvarSlett
 2. Takk Greta. Eg vil tenka at det har litt med hva du vil bruke dei til. Eg strikket jo noen kjøkkenkluter før jul (finner forklaring om strikketeknikk ett par innlegg ned) Eg likte dei godt med tanken på vaske kjøkkenbenk eller fjeste med tanken på mønsteret. Perlestrikk tror eg og blir fint. Til baby vil kanskje glattstrikk være noe?!

  SvarSlett
 3. Eg lager masse kjøkkenkluter. Men eg tenkte til baby no. til dem tenkte eg kanskej perle strikk eller kanskej sånn glatt på eine siden og ein rett og ein varng på vrangen. Du brukt eikkje slike d dine var små, da skjønner eg?

  SvarSlett
 4. Nei eg strikka ikke noko kluter til mine da dei var små. Mye anna blei det men ikke kluter ;) Du skulle tatt turen innom http://www.ravelry.com/ du og sett gjennom kluter der. Mange fine ;) Må registrere deg men er heilt gratis.

  SvarSlett