søndag 3. februar 2013

Bursdags gave til meg selv!

Så var det igjen gått ett nytt år - eg er blitt eit heilt år eldre. Kjennes da ikke en dag eldre enn 20 *smiler*
Nei da, det er da bra og bli eldre, ny erfaring drar ein med seg, nye venner henger seg på, alle dei fantastiske øyeblikkene med mine kjære små og mye mer.

I år blei det ikke tid til feiring for mine to drill jenter har konkurert på hjemmebane som innebærer at me foreldre er med og drar lasset. Eg såg frem til ei helg med mye mas og jag, men det blei to kjekke vakter tross alt feber og dårlig form. "hurra for paracet" 4 time lørdag gikk som ein lek, sånn er det når ein arbeider sammen me kjekke folk. I dag blei det 8 timer, men skal jammen meg sei dei timene gikk fort.

Største gleden var å få se jentene mine på gulvet så klart. Så stolt at eg ikke har ord til og beskrive det. *STOLT*
Blir jo heilt rørt når ein står det på sidelinjen og følger med, hjertet banker fort, kropp og sjel bobler over av fryd når eg ser jentene gjør noe dei liker så godt.


Fikk ikke tatt så mange bilder - blei litt video da! Forevige gjøre øyeblikket.

Men til den store dagen har eg strikket ei kjempe enkel lue til meg selv - nå har eg utfordret Benedikte til å strikke sin egen. Så spent på om hu tar den. ;)Hipp hurra for meg som har bursdag!

Garn : babyull
Mønster : Strikk til nøstebarn boka (link til ravelry)
Garnforbruk: 55g

2 kommentarer:

  1. Kjempefin lue og GRATULERER med dagen!!
    Fin tid og ha bursdag på, jeg har i morgen :)
    Klem.

    SvarSlett
  2. Viss det var sånn du ville feire deg sjølv, så var det jo perfekt da. Liker ikkjea tt du foprtsatt har feber da. Du må roe deg ned og ta vare på deg sjølv vennen. Ikkje bare stå på for andre. Veldig fin lue da. Håper du fikk noen flere gaver. klemmen

    SvarSlett