fredag 15. mars 2013

Kan bli ein del luer i år ser eg!

Det kan se ut til at det kan bli ett lue år. I fjor strikket eg faktisk lite luer, for dei som kjenner meg vet at eg strikker ein del luer i løped av eit år. Eg er den som strikker luer i stedet for sokker.

Først var det enda ei marius lue -


Str: 7-8år
Garnforbruk : 50g
Havner i gavekorga til den skal utleveres.

Så er det Hjerte GO`H design som har laget ett mønster på ei lue som eg heiv meg over.Str: voksen
Garnforbruk: 65g
Garn: Lerke

Denne havner også i gavekorga inn til videre.
Har noen luer til eg har sett for meg, men har hatt eit annet prosjekt som må bli ferdig først.

Ønsker alle sammen ei kjempe fin helg. Her er det kommet litt snø som ungane håper ligger til i morgen, noen har planer om å ake andre syns det er nok til å måke. Så får me se hva dei ender opp med og gjøre da og om det er noe snø igjen når me står opp.

2 kommentarer:

  1. Hei og god morgen Solstrålen min. du har alltid så hyggelige kommenterarer hos meg, så da er du og blir du solstrålen min. Mariuslua er jo fin. Og den var ikkje dum den andre lua heller. Skulle ahtt litt mer lue dilla eg og. Men her er det jo sokker, når eg ikkje ahr anna eg vil, skal strikke. Må fylle opp algeret mitt eg og snart. Begynner å verte lite av det emste.
    Her er det snø også. skal ikkje ut å gjøre noko med den. Men skal sitte inne og strikke enten på jakka mi elelr på hentesettet til junior. får sjå kva eg bestemmer meg for når eg går i godstolen. Ha ein flott dag Marianne. Så skrives vi. klem

    SvarSlett
  2. Fine luer! Det er gøy å strikke luer, jeg er også inne i luemodus for tiden :)
    Ha en flott mandag. Klem

    SvarSlett