søndag 5. august 2012

Litt strikk er det blitt + litt skryt til mi mor!

Det har ikke vore mye blogging om strikking eller hekling i det siste, men eg har både strikket og heklet en del i sommer. Men det har tatt tid å ferdigsille det eg har holdt på med ettersom det brukes så mye tid i påbygget.

Eg sa noe om ei lue i ett tidligere innlegg.


Denne luen matcher "Lillesøster er blitt stor" tunikan som eg strikket i april.

Ei heilt enkel lue og med ein heklet pynt på.
Garn Kauni W-EY
Mengde: 33g


Det er ikke bare eg som strikker i familien, min mor gjør også som hennes mor før det igjen. :D Eg har jo allerede gitt stafett pinnen videre til mine to eldste jenter (håper hu minste også kaster seg over pinnene om noen år)

Min mor har tatt på seg ett relativt stort prosjekt - hun strikker Arne og Carlos dukker til nesten alle barnebarna sine. Det er vel kun dei to elste guttene på 11 og 14år som ikke mottar ei slik. Så det vil da si 10 dukker bare til barnabarna. Så hadde hu allerede stikket noen til noen venner av seg og til slutt skulle hu ha ei selv, så me får vel bare vente og se hvor mange dukker hun ender opp med og strikke. Så absolutt ei effektiv bestemor <3
Men dukkene kan vel ikke gå uten klær kan dei vel? Dei er jo så alt for fine til det! Så eg er i gang med og strikke klær til desse fine dukkene - Dette er hu eldste mi si dukke. Frøkna har selv bestemt farger til dukken sin, og har vel gått og sagt at dette er henne baby så eg var da blitt mormor. *ler* får da inderlig håpe at det er MANGE MANGE år til det skjer.

Eg har til nå strikket to kjoler - samme kjole i to forskjellige farger.

Se det fine mønsteret

Hver kjole er det gått med 50g garn = 50g*2 = 100g

Ønsker alle som leser dette ein kjempe fin uke - håper på fint vær og masse gøy!!

1 kommentar:

  1. Du er flink, mor di er flink og det høres ut som jentene dine og blir flinik med pinnene. Det er kjekt. For eit prosjekt mor di har starta. søte dukke og flotte kjoler. Og den lua heilt øverst var veldig skjønn med den pynten. Her blir det eit vakkert ver i dag. dagen skal nytest

    SvarSlett