tirsdag 7. august 2012

Ein kry gutt har også fått dukke...

Vel begge guttene har fått dukke av mormor. Og dei blir bært rundt på stort sett hele dagen. Den er med ut, "ikke i sandkassa" står mamman å roper. Den er med på butikken og så klart med i sengen. Så det var bare kjekt med dukker!!!Her er altså guttene sine dukker, og den genseren har også min mor strikket.
Samtidig har hun strikket en shorts og enda en genser til som skulle hjem til oss.


Når me var på besøk hos min mor i går så var hun i gang med dukker nummer 10 - ja det har jaggo meg gått unna med dei dukkene. Var litt igjen på Hanne og Veronica sin dukke så er ikke lenge til dei får sine heller - har to jenter som venter i spenneing her "kan du ikke ringa mormor å spørr om hu er ferdig med den idag" Men eg sa at dukkene kom når dei var ferdige og dei har lekt fint og delt på dei tre dukkene som allerede er på plass her i huset.

Har også strikket en kjole til Veronica sin dukke, så nå skal ikke jentenes dukker gå nakne når dei kommer til oss.


Det gikk med 46gram garn til denne kjolen. "Eg vil og ha ein rosa kjole" sa Veronica. Og det skal da ikke være så vanskelig. :)

2 kommentarer:

  1. så kjekt da. Du får spørre mor di om ho ikkje akn strikke to for meg også :0). Dei er veldig søte dei dukkne. og du strikker klede til dem. Så morro att gutta også liker dukkene. Men dei er jo særprega da.
    Ha ei fortstt fin uke min venn

    SvarSlett
  2. Så fin dukke :)) eg har ei jente på 5 MMS å en bestemor som vil strikke dommen... Men desse så mye finere ut då dei ba større:) Jordan får du dei så stor???? Kan du sende svar på mariannkristiansen@yahoo.no

    SvarSlett