mandag 31. desember 2012

Årest oppsumering - Godt nytt år!

Så var det årets siste dag, igjen sitter me her og venter i spenning på det nye året og hva det bringer med seg.
Eg begynte året 2012 (første blogg innlegge) med og ikke lage meg noen nyttårsforsetter - vel uten om ETT mål eg satte meg - som eg i ettertid IKKE har oppfylle. Så igjen for det nye året har eg ting eg må strikke, men eg skal ikke legge så alt for mange planene utenom det.

Alt i alt er det laget 97 forskjellige ting, alt fra bittesmå til stor prosjekt. Alt i alt har eg brukt 8532g som tilsvarer 170 nøster. Noe nytt måtte kjøpes inn men mest er tatt fra garnlageret, har begynt å gå gjennom det men ikke ferdig.


Noe av det eg har produsert i 2012
-----------------------------
*6 kjoler
*5 luer
*5 gensere
*3 bukser
*barbie kjoler og dukke kjoler
*4 par votter
*ca 20 påskekyllingar
* 10 angrybirds

Denne gledet eg meg til frøkna skulle ta i bruk, denne fargen kler hu så godt siden hu er så brun av seg.Kauni garnet syns eg lager så fine plagg siden garnet tryller fram de fineste linjer av fargerOgså Kauni, men syns ikke farge linjene ble like fin på denne. Kjolen ble veldig fin den og denne tuppa her elsker jo kjoler. Men med den kauni kjolen Hanne har på seg over her så ble det kun 2 kjoler på henne i år.

Denne luen ble strikket av resten av Kauni garnet som var til overs av Lillesøster kjolen.

Denne vesten som eg heklet i sommer ble julegave til ei tantejente på 10år.

Eg var også flink og prøve nye ting som genser strikket på rond sal, det hadde eg aldrig gjørt før. Og så fikk eg rydda opp i UFO korga mi i sammesleng.

Mamma si veske ble tatt godt i mot, hu får mange fine tilbake meldinger på den når hu er ute på handle turer. Veldig kjekt når ting faller skikkelig i smak.


Puffene heklet eg jo faktisk i år. Ble overrasket selv at det var tidelig i år og ikke sent i fjor eg laget dei. Så det vises at så fort kan ein glømme.Eg har også for første gang strikket sokker med hæl - i 2011 strikket eg jo tubesokk men var på tide å få til dette også.

Alt i alt ble det 10 stykk av dei her. To røde, to griser, blå,, svart den hvite og tre gule. (oppdatert med nytt bilde)Og kan ikke la være og vise fram de her igjen. Mamman min har strikket dukker og eg klær til dei.Og til slutt det aller minste eg heklet dette året. Noen søte små kyllinger.

Så igjen takker me for det gamle året og alle dei beste ønskene for det nye.
Godt nytt år til gode venne og kjente. Ha ei trivelig og trygg nyttårsfeiring!
Hilsen Marianne

2 kommentarer:

  1. Hei Marianne.
    Det må eg bare sei. Du har fått laga mykje i året som er gått. Eg vil no berre stikke innom for å ønske deg og familien eit riktig godt nyttår. Stor stor nyttårsklem fra ho Greta

    SvarSlett