torsdag 4. juli 2013

Ufo-korga har fått ein real oppryddning


Eg har ikke fortalt at for 5 uker siden fikk vi kattunger til alles store glede, nå er dei 3 store nøster blitt og er overalt.
Mamma Kauni er ei god mor som passer på sine tre søte små. Men om me "mangler" noen av kattungene vet me hvor me skal leite.
Lillebror finner me alltid her. Veldig godt og varmt på den der. Koser og sover der støtt og stadig.

Bolt finner me alltid her - han bare elsker seg nedi ufo-korga mi. Ikke alltid eg har satt like stor på besøket hans nedi der. Så fekk det over meg og ferdig gjøre noe av det som ligger der.

Sisu - den siste kattungen liker seg best på eit fang eller inntil mammaen sin. Ei skikkelig kosejente rett og slett.


Det har vore ei travel tid nå både rett før sommerferien tok til og i ettertid.
Siste uken før ferien gikk i trening og general prøve for drill jenta mi som deltok i NM-i drill helgen 21-23 juni.
Me hadde ikke sjangs og bli med denne gangen og ble sittende hjemme og følge med på nett-tv. Kan sei heile søndagen satt me der og såg. Kjempe spennande.

Resultater fra NM i korpsdrill: exhibition senior 1. plass - I denne troppen er det litt eldre jenter enn mi, men like stolt over at sveio jentene tar gull og billett til EM.

Accessories jr. 1. plass - Her er Benedikte med, jentene tok heilt av då dei blei ropt opp som vinnere. Og det gjorde me hjemma og. "eg grein sånn mamma for eg var så gald" sa jenta vår etterpå. Også tatt ut til å delta i EM.

drilldans tropp jr. 3. divisjon, 2. plass - Her var også Benedikte med - så hjem med 2 gull og 1 sølv. Fantastiske jenter.

Avisa har ein ein artikkel om dei, og Tv - Haugaland intervjua dei noen dager etter hjemkomst. (trykk på "avisa" og "tv-haogaland for å komme til linken) Spol fram til 48 minutter for å se sveio jentene.
Nå er me klar til for EM - 3-6 oktober og da skal eg og mannen være på plass og heia.Men tilbake til det eg skulle blogge om - måtte bare fortelle kor stolte me er av dei her drilljentene først.

Eg har jo som sagt litt for mye garn i garnhylla mi og meir enn nok av reste garn også. Men i tillegg har eg ein del UFO (u-ferdige-objekter) liggende. Som eg bare utsetter og utsetter.
Nå dei siste to ukene har eg rydda oppe på boden i hylla mi og nede i stua bak i sofakroken som eg har okupert med garn. Her er noe av resultatet :

(ikke fornøyd med kamera etter at ungane hadde lekt med det - blir ikke heilt bra bilder)

Oppskriften er hentet fra Ravelry
Garn : baby ull
Garnforbruk : 30g


Denne ble heklet som ein 6-kant- først lurte eg på om den skulle være ett sitteunderlag. For denne ble bare heklet for å bruke opp noen små nøster. Noen farger fikk bare ein runde før det var tomt. Men syns det ble litt kjedelig og brettet den sammen for å legge den vekk da eg såg at den kunne bli til ei veske. Heklet noen blomster og festet på og vips så blei den som dette.

Oppskrift : min
Garn : fritidsgarn, cortina, vestlandsgarn.
Garnforbruk: 110gDenne ble strikket på eit par dager vinteren 2007 men aldrig satt sammen eller strikke halsen. I går kveld ble det endelig gjort. Nesten 6år etter. Mangler knapper, men har ikke noe hastverk med den for har ingen den passer til så får se hvem den går til etterhvert.

Oppskrift : Gestal No.195
Garn: Cortina soft
garnforbruk: 400gSå var det denne kjolen som viste seg å være for liten til hu eg skulle strikke den til - eg stoppet opp og bare la den vekk. Nå ett år etterpå har den fått ein vrangbord og omgjort til eit skjørt. Tror den passer til ein 3åring. (den er litt trang til mine 4år gamle gutter)

Oppskrift: Familien Håndarbeid (aug 2011)
Garn : sisu
Garnforbruk : 110g


Har noe meir på pinnene men dette får vel holde for nå.

2 kommentarer:

 1. Grattis til jentene dine. Skjønner du eller dere er stolte av dei ja. så bra. så kjekt att dere får til å vere med å sjå på når dei skal delta i EM.
  Herlige pusekatter. Dei hadde tre der eg har bodd siste uka også. Fult liv ja. Og ei mynding mor som av og til kaller dei til seg til mat.
  så kjekt å få ferdig masse ting på så kort tid. Det må vere kjekt å sjå att det minker i ufokorga.
  flotte ting alt sammen. men eg likte best skjørtet. Superfint. Fortsatt fin sommer til deg vennen

  SvarSlett
 2. Har virkelig stått på i det siste. Ikke noe å si på det. Endelig ferie nå så har masse tid til strikking når ungane lar meg. *Kos deg på tur!!

  SvarSlett