mandag 21. oktober 2013

Sølv i EM for Majorettes for jenta vår. + litt votter og luer.

Det går i ett her for tiden - me hadde ei kjempe helg i Lillehammer i begynnelsen av måneden.
Strikket på bilturen over og hjem. Litt på tribunen - og eg var ikke alene om å ha med meg strikketøy. Såg tre andre damer som også satt med pinner og garn.


For dere som ikke vet hvorfor vi var i Lillehammer så vant mi da 11år gammel jente NM i majorettes (drill) i juni sammen med troppen sin. -i høst har dei trent opp til 20 timer uken for å være på sitt beste til Em 3-6 oktober.


Mi jenter ligger heilt fremst på bilet.


Bilder fra da dei var på gulvet :
Sister act jentene våre. Drillen fra sveio som me kommer fra stilte med 2 tropper.
Jenta mi som var med i Sister Act - vant sølv. :D Jublen sto høgt da dei slo tjekkia som var storfavoritter. Så sølv var ikke noe nederlag. Den andre troppen sveio sendte gikk under Politiskolen - dei tok ein god 4 plass. Bare ETT poeng i fra tredje plassen. Alt i alt tok så vant Norge 2 gull og 5 sjølv - kjempe flinke alle sammen. Drill er absolutt kjekt å sitte å se på.

Norge er dei røde heilt ut i hjørnet.


Selv tok eg med dette hjem -

Har jobbet litt med det etter eg kom hjem men har også strikket så mye annet. Men er kommet opp til der eg skal ha traktoren nå på den blå genseren. Og begynt på eine armen til den grønne genseren.

Men ellers har det gått i bursdags gaver - også eit par andre julegaver er i boks.


Garn : Gullgarn
Garnforbruk : 105g
Opskrift : Maja


Garn : Emilie
Garnforbruk : 36g
Oppskrift : Maja

Og til slutt årets votter - eg har hatt 3 poser med votter, luer og halser på boden en stund. Bare stått og ventet på å bli tatt i bruk. Plutselig denne uken hadde me -3 grader da me skulle gå til skolen/barnehagen. Da var det og rote i posene og ta ting i bruk. Noe var jammen meg for lite - vottene til guttene gikk så vidt opp over håndleddet. Så etter å ha levert dei i barnehagen med for små votter så var det hjem og strikke nye - 3 par votter på ein dag.


Garn : dobbel babyull og dobbel silja
Garnforbruk : Blå 55g, grønn 65g - blåmelert 55g
Oppskrift : Nøstebarnboka

4 kommentarer:

 1. Så mye fint du har strikket! Likte godt fargene på genserne. Nydelig alt sammen.
  Og for en flink datter du har, gøy når barna gjør det bra :)
  Gratulerer til datteren og deg!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. takk Berit. -kjempe helg, nå ser me fram til årets siste konkuranse første helga i november. Spennande.

   Slett
 2. Esj eg ahdde skreve den lange kommentaren jaja. Prøver att. Grattis til den store flinke jenta di. Kjekt at dei nådde heilt til tops, nesten.
  Og så flink og driftig som hennes mor er. Alt du får gjort på kort tid, samtidig som du driver hus og heim. er imponert. håper dere slipper drittveret vi har her i dag. Misunner ikkje dei som ut i dette veret. No skal eg prøve å få kroppen til å lystre og sette igang med alt eg hadde tenkt å gjere i dag. Stor klem til deg vennen

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjedelig når komentaren bare forsvinn - har opplevd den og må skrive på nytt. Å vinnne ov tjekkia var som å vinne, thihi. Tjekkia tok nesten medaljer i hver gren dei deltok i.
   Takk - eg får unna deg eg vil. Ikke alltid i rett rekkefølge da om eg skal være ærlig, hehe. (regnet kom her og) Klem

   Slett