onsdag 6. november 2013

-"moods of norway" tratkor men ikke Marius

Så var endelig genserene ferdige. Begynte jo på dei første helgen i oktober, men har strikket ein del andre julegaver og bursdagsgaver inni mellom måneden som er gått. (vottene og luene under her+noen julegaver som eg ikke har festa tråder på)

Eg har ei stund hatt planer om å strikke traktor genser til guttene mine som er så glad i traktorer. Vurderte faktisk å strikke Marius meet Moods of Norway men til slutt valgte eg å ikke gjøre det. Bare av den grunn at det er veldig veldig mange som strikke den varianten av traktor genser. Så måtte eg bare finne eit annet mønster som eg kunne bruke til samme ide. Inspiarsjonen fant eg i Familiens Håndarbeid fra 2011.

Så fra eg begynte til eg var 100% ferdig gikk det 1mnd, men alt i alt så har eg kanskje brukt 10 dager på desse to genserene.
Må også vise frem noe mine to minste jenter har laget med litt hjelp av storesøster.


Ein morsom eske til å ha alle skrivesakene våre i. Endelig litt organisering i tengne skuffen.
Doruller som har fått eit strøl maling og ei sko eske som er kledd i scrappe-papir. Veldig veldig enekelt.

4 kommentarer:

 1. kjempefine gensere. du får unna masse masse sjølv om du ahr fult opp å gjere av andre ting også. Og kreativiteten ahr du klart å videreføre til barna. Veldig bra. Liker å else og sjå kva du driver med vennen.

  SvarSlett
 2. Kjempefine gensere i nydelige farger :)
  Så smart med de eskene, det var kreativt tengt!
  Klem

  SvarSlett
 3. Takk dere. Går litt for mye tid til strikking for tiden. Blir alltid travelt før jul. Håper på å være ferdig i litt god tid så eg slipper å "stresse" for mye på slutten. -klem

  SvarSlett
 4. Hei. Er det mulig å kjøpe oppskrifta di? Syns den var kjempefin :)

  SvarSlett