søndag 9. juni 2013

Luftige heklerier

Prosjekter som ein kan starte på og bli ferdig med på ein dag må vel være veldig kjekke?
I Hjemmet fra 27mai 2013 fant eg ein topp som såg veldig kjekk ut. Men i mai strikket eg på Crazy kjolen som eg la ut i går og la bladet til siden og tenkte
egentlig ikke noe mer på den. Men så i går kveld måtte eg leite etter ett nytt prosjekt og ta fatt på. Nå som strikke/hekle lysten var på plass.
Har enda litt forskjellig garn liggende i garnhylla mi, men det er mye ett nøste eller to nøster av hver sort.

Men så var eg så heldig og fant åtte nøster av dette :


Gedifra Donatella står det - fra italia.
Eg ramlet over dette på finn.no og tenkte eg skulle prøve det. Har ligget ett år i hyllen min uten at eg har fått noen ideer til hva eg skulle bruke det til.
Strikkefastheten paste og da måtte det bli dette.


Solen har stått på himmelen i heile dag og me har vore ute og nøte hvert sekund.
Ungane har bade i bassenget og kosa seg, full fart på sykler og trampoline. Og mor koser seg på terrasen med garnet sitt.
Uhell hadde me og i dag når ein av guttane klarte og brenne seg på vanndamp - fra øyre til hake og litt nedover halsen.
Da blei det masse masse kose tid på fanget til mamma mens me leste traktor blad mens han hadde kald klut på det som var vondt.
Til slutt fant han ut at han kunne leke igjen og gutten såg ikke ut til å ha mer vondt - heldigvis. Eg var skikkelig redd for han ei stund der.Måtte ta bildet av han - for detta var det einaste som fekk slutt på gråten. Traktor reklame blad som kom i posten i går. Så var det tilbake på mammas fanget til han gikk for å leke igjen.


Men til kvelden kom var endelig toppen ferdig og eg og Benedikte hadde oss ein fotoshoot i hagen.Ikke før me fikk satt oss ned kom der ønske om ein vest i samme mønster i sterk rosa farge fra frøkna - men eg må først se om eg klarer å få tak i samme garn eller annet garn som kan passe til denne toppen. Den er heklet med heklenål 8 og tykt garn som avslører hvorfor det gikk så fort med denne. ;)


Oppskrift: Hjemmet nr/22/13
Garn : Gedifra - Donatella
Garnforbruk : 265g

2 kommentarer:

  1. Ein hyggelig dag i sola, med litt uhell og trøst fra mamma. Så går livet videre. Ein skikkelig traktior gutt det der skjønner eg. Må vel bli bonde han da :D Vesten var fin ja. Og skal ikkje sjå bort ifrå att eg prøver meg på den ein gong. Ser att eg nok må ha mønsterert også da. Tror eg ahr det bladet. Men har ikkjet iod på lenge enno hehe. Ha ein fin dag og flott uke, Stor klem fra emg

    SvarSlett